Jeugd

De jeugd heeft de toekomst. Ook bij Golfbaan de Stok. Wij hebben de ambitie om de golfsport voor de jeugd toegankelijk, aantrekkelijk én bovenal leuk te maken. Golfbaan De Stok is de perfecte baan voor de beginnende en gevorderde jeugdspeler. De compacte baan biedt de perfecte mogelijkheden voor golfers die niet ver slaan en de smalle holes bieden uitdaging voor de gevorderde golfers. Daarnaast biedt Golfbaan De Stok goede oefenfaciliteiten aan. We zijn een van de weinige golfbanen in West – Brabant met een extra verdieping op de driving range. Daarbij hebben we een chipping green, een ruime putting green en zijn alle oefenfaciliteiten verlicht wanneer nodig. Kortom, de ideale faciliteiten om een goede leskwaliteit te waarborgen.
Golfvereniging De Stok biedt de jeugd les aan op een gerichte en enthousiaste manier voor zichtbare verbetering van het golfspel. De PGA golfprofessionals van Golfschool De Stok worden bijgestaan door 2 gediplomeerde jeugdcoaches: Tessa van Overveld en Marie-Christine van Overveld.
bigstock-Casual-Kids-At-A-Golf-Field-Ho-79961312
De jeugdlessen richten zich op jeugd van 7 t/m 18 jaar, waarbij met de groepsindeling rekening gehouden wordt met leeftijd en niveau. Naast de lessen door de golfprofessionals worden er ook coachlessen georganiseerd.
De jeugdlessen vinden plaats op vrijdagavond (tussen 18:00 uur en 20:00 uur) en zondagochtend (tussen 11:00 uur en 13:00 uur). In groepen van maximaal 8 personen gaan de deelnemers spelenderwijs aan de slag met het verbeteren van techniek, kennis en spelplezier. Voor al onze deelnemers wordt een leerdoel vastgesteld zoals bijvoorbeeld het behalen van HCP54 (voorheen golfvaardigheidsbewijs) of het verbeteren van de handicap.
Ter bevordering van het spel, biedt de jeugdcommissie wedstrijden aan voor alle spelers met minimaal NGF Golfbaanpermissie. Voor gevorderde spelers (minimaal HCP54) proberen wij als groep deel te nemen aan open jeugdwedstrijden.
Heb je interesse in de jeugdlessen of zijn er nog vragen, neem dan contact op met Tessa van Overveld of Marie-Christine van Overveld van de jeugdcommissie van Golfvereniging De Stok via jeugd@golfverenigingdestok.nl
Tessa van Overveld
Tessa van Overveld
Jeugdcoach
Marie-Christine van Overveld
Marie-Christine van Overveld
Jeugdcoach

ORGANISEER EEN KINDERFEESTJE

KINDERFEESTJE
Altijd weer een uitdaging om een leuk en origineel kinderfeestje te organiseren. Wat dacht u van een golffeestje? Ook voor kinderen bestaat de mogelijkheid om de golfsport eens te proberen. Op een leuke en sportieve manier met vriendjes en vriendinnetjes tijdens een feestje! Golfen met voorafgaand of aansluitend lekker eten in onze brasserie.

PRIJZEN

Clinics vanaf 5 kinderen
Eén uur € 24,50 per persoon
Inclusief menu
frietjes, snack (kroket, frikandel of kaassoufflé), appelmoes, mayonaise, ketchup, een ijsje en 2 drankjes per kind
Eén uur € 17,50 per persoon
Exclusief menu
Clinics van langere tijdsduur zijn op aanvraag
De tarieven zijn inclusief materiaal, gebruik oefenaccommodatie, en begeleiding door golfprofessional(s)
Slecht weer? De clinics gaan altijd door
Draag gemakkelijke kleding en plat schoeisel

Scroll to top