Terug naar overzicht

Business Club

Businessclub
Golfbaan De Stok heeft voor haar bedrijfsleden en sponsoren de Business Club opgericht. Dit is een club voor alle bedrijfsleden, sponsoren en hun relaties. 

Elke laatste donderdag van de maand wordt er een vrijblijvende golfmiddag voor de Business Club georganiseerd. Tijdens deze middag kunt u komen golfen met uw relatie(s) en/of medewerker(s), binnenlopen voor een hapje of na afloop van het golfen komen eten in ons restaurant.

Donderdag 1 juni zal de Business Club weer plaatsvinden bij Golfbaan De Stok. Wij nodigen onze businessleden uit om gezellig te golfen, dineren en netwerken. Voor de golfers, met minimaal NGF Golfbaanpermissie, wordt een shotgun wedstrijd georganiseerd welke om 15:30 uur van start gaat. Voor diegene die nog geen HCP hebben geeft PGA golfprofessional Ferry Holthuysen op onze oefenfaciliteiten een golfclinic. Na afloop van de wedstrijd en de clinic genieten we samen van een hapje en een drankje in ons sfeervolle restaurant. Kortom een Business Club waarbij de combinatie tussen business, sport en gezelligheid centraal staat.

 

 

 

 

Scroll to top